Termékek - Kétoldalas ragasztószalag

Rögzítéshez és padlólerakáshoz való rögzítő termékválasztékunk sok feladat végrehajtását gyorsítja és könnyíti meg, a tükrök vagy szegélylécek rögzítésétől kezdve egészen az otthon vagy más helyszíneken történő tartós padlóburkolat lerakásáig.

RAGASZTÓSZALAGOK HELYES ELTÁVOLÍTÁSA

A szalagot lehetőleg a felülettel hegyesszöget bezárva kell lefejteni. A felületen az eltávolítás után a legkisebb eséllyel akkor maradnak a termék után maradványok, ha azt a felülettel 45–90 fokot bezáró irányban fejtjük le. Ha a lefejtési szög 90 fok körüli vagy nagyobb, megnő annak a valószínűsége, hogy a termék lefejtése nem sikerül maradéktalanul. A ragasztószalagokat mindig lassan, egyenletesen kell lehúzni, kerülve a hirtelen rántásokat. Így csökkenthető minimálisra annak valószínűsége, hogy a szalag maradványokat hagyjon a felületen, vagy elszakadjon.

Kétoldalas ragasztószalagok tartós padlóburkolathoz:

Kétoldalú, tartós padlószőnyeg-ragasztószalagjaink egyszerű, gyors megoldásokat kínálnak bármilyen minőségű szőnyeg és PVC padló lerakásához. Mindenféle általános típusú szőnyeg hátlaphoz tapadnak. Legyen a fedés akár szövet, hab, filc, vagy PVC, mindig van megfelelő megoldásunk.  Tartós padlószőnyeg-ragasztószalag termékeinket speciálisan úgy terveztük, hogy extra erős tartást kínáljanak, emellett különösen tartós is legyenek. A szalagok padlófűtéssel is használhatók, még vizes helyiségekben is. Mindenféle szőnyeghez és PVC padlóhoz használhatóak, valamint különböző anyagok tartós rögzítésére is.

Eltávolítható padlószönyeg ragasztók:

Kétoldalas, eltávolítható szalagjainkat kifejezetten az ideiglenes padlólerakáshoz terveztük. A kiállítások, irodák vagy egyéb terek ideiglenes padlózásához használt ezen szalagok tökéletesek szőnyegek, padlószőnyegek, filcek és egyéb szövet padlófedő anyagok ideiglenes rögzítéséhez. Eltávolítható padlószőnyeg-ragasztószalagjaink tökéletes megoldást jelentenek szőnyegek, PVC padlózat, szőnyegpadlók vagy filcek ideiglenes telepítéséhez. A kiváló tapadási tulajdonságok csaknem minden felületen szilárd és megbízható tartást biztosítanak. Nyom nélkül eltávolíthatók, és kézzel könnyen téphetők. Kiváló öregedésgátló tulajdonságokkal és lágyulás elleni ellenállással is rendelkeznek. A tesa eltávolítható padlószőnyeg-ragasztószalagjai így bármely padlólerakó feladat munkáját meggyorsítják.

Rögzítő szalagok:

A kétoldalas ragasztószalagoknak annyi alkalmazásuk van, ahány igényt támasztanak velük szemben. Legyen szó akár dekoratív díszléc és tükrök sima felületeken való elhelyezéséről, kábelcsatornák falra szereléséről, vagy szigetelő lemezek elhelyezéséről, minden igényhez megvan a megfelelő szerelési és rögzítési rendszerünk. Rögzítő szalagjaink erős, kétoldalas hab- vagy filmszalagból készülnek, és különböző tárgyak, például tükrök vagy díszlécek felszereléséhez valók. Az alkalmazáshoz egyszerűen húzzuk le a szalag hátoldalának egyik felét, hogy feltárjuk a ragasztóanyagot. Tegyük fel a szalagot a kívánt felületre, majd távolítsuk el a papír hátlap másik oldalát is. A tárgy most már rögzíthető a kívánt helyére. Gyors, tiszta és könnyű: a tesa rögzítő szalag szortimentjével a szögek, csavarok és konzolok már csak a múlt emlékei.

Kapcsolódó termékek

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Hogyan óvjuk környezetünket?

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva