Termékek - Festőszalag

A profi festők tudják, hogy a tökéletes élek, egyenes vonalak és pontos ívek nem csak nagy tapasztalatot kívánnak meg a mesterembertől, de megkívánják a megfelelő festőszalagot is. Ezért sokoldalú termékválasztékot fejlesztettünk ki speciálisan a beltéri maszkolás és felújítás követelményeihez.

É + 36 30 530 8940 4 KERESKEDELMI MENNYISÉGŰ RENDELÉS ESETÉN KÉRJE EGYEDI AJÁNLATAINKAT

 

Fő alkalmazási terület

A termék általános célú felhasználásra alkalmas: maszkolás, lezárás, tömítés, rögzítés, kisebb csomagolási feladatok stb.

Változó hőmérsékletek, napfény, szél, és nedvesség: A kültéri festési, lakkozási és zománcozási munkák szigorú elvárásokat támasztanak a felhasznált maszkolási és védelmi megoldásokkal szemben. A tesa különleges megoldásainak köszönhetően a lehámló festőszalagok és ragasztóanyag maradványok okozta rendetlen festett élek most már csak a múlt emlékei. A kültéren használandó maszkolószalagokat igénybe veszi mind az időjárás, mind pedig a napfény (UV-sugárzás). Rendkívül fontos, hogy a körülményektől függően mind a kettő irányában van egy bizonyos fokú rezisztencia. A homlokzatokon végzett felújítási munkák során különösen veszélyben vannak az olyan nagyértékű felületek, mint például az ablakkeretek és külső fémburkolatok. Kültéri festőszalag-választékunkat kifejezetten úgy terveztük meg, hogy megfeleljen ezeknek a kihívásoknak, és megbízható időjárásálló védelmet biztosítson a problémás területek számára az épületeken végzett külső munkák során.

 

A festőszalagok az egyik legrégebben gyártott és használt szalagok a ragasztószalag gyártás történetében. Az évek során több elnevezése is megjelent Magyarországon: volt papírszalag, maszkolószalag, tesaszalag és festőszalag. Ha meghallja bármelyik elnevezést is az ember rögtön az alap beltéri festőszalag jut az eszébe, ami egy általános célú sok helyre használható papír hordozójú szalag. Ezt a szalagot anno arra találták ki, hogy ajtó- és ablakkereteket takarjanak le vele beltéren, fóliát ragasszunk a megvédendő felületekre hogy festés közben ne legyen festékes. Azóta használják még asztalosok rögzítéshez, kötegeléshez, doboz záráshoz vagy takarófólia rögzítéséhez. Kíváló tulajdonsága, hogy nyom nélkül eltávolítható, ráírható és vizes bázisú vagy oldószeres festékekhez is használható viszont festett falra nem ragasztható és kültéren nem használható, mert „odaég" a felülethez. Minden tipusú felülethez, más- más munkához a megfelelő szalagot kell kiválasztani.

Kapcsolódó termékek

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Hogyan óvjuk környezetünket?

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva