Termékek - Kézi, automata és félautomata pántológépek

Cégünk az Elastic Kft. a legkorszerűbb pántolástechnikai eszközöket forgalmazza, ami a raklapon történő rögzítés gyors és egyszerű pántolását teszi lehetőve. A raklapon történő kötegeléshez illetve dobozok gyors és hatékony pántolásához három különböző típust forgalmazunk: automata, fél automata és kézi pántológépeket. Termékkínálatunkban megtalálhatóak a legmodernebb, digitális kijelzővel és akkumulátorral ellátott automata,- és fél automata pántológépek. Ugyanakkor az egyszerűbb, strapabíró kézi pántoló gépek is.

A pántológépeket működési elvük szerint három fő csoportba sorolhatjuk:

Kézi pántológépekMechanikus működtetésű kézi pántológépek
A mechanikus pántológépeknél a pántoló szalag feszítése és rögzítése kézi energiával történik.
Cserélhető akkumulátoros kézi pántológépek. Az akkumulátoros pántológépek esetén a pántoló szalag feszítése történhet kézzel vagy elektromosan, míg a végtelenítés mindig beépített elektromotorral, dörzshegesztéssel történik.

Vezetékes energiahálózatról működtetett kézi pántológépek
A pántoló szalag feszítése és végtelenítése hálózati energia felhasználásával megy végbe.

Félautomata pántológépek
A félautomta pántológépek keretnélküli szerkezetűek és a pántolószalag bevezetése a zárószerkezetbe minden esetben kézzel történik. A pántolószalagot a termék fölött átvezetjük, majd a dörzshegesztést indító nyílásba helyezzük a pántoló szalagot. A pántológép érzékeli a pántszalagot és automatikusan elindítja a pántolási folyamatot. A pántolási folyamat során a pántológép a beállított mértékben megfeszíti a pántszalagot, majd elvágja azt és a szalagvégeket végteleníti, valamint a következő pántoláshoz szükséges beállított hosszúságú pántolószalagot adagolja.

Automata pántológépek
Az automata pántológép keretes szerkezetű, melyen belül elhelyezett termékre a pántológép a pántoló szalagot az előre beállított erővel ráfeszíti, majd a pántszalagvégeket dörzs vagy ultrahangos hegesztéssel végteleníti. A pántológépek az alkalmazott pántszalag függvényében lehetnek fém vagy műanyag pántoló szalaggal működő pántológépek.

Kapcsolódó termékek

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Hogyan óvjuk környezetünket?

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva