Termékek - Rekeszek, ládák

Cégünk minden elterjedt, szabványos műanyag rekesztípust forgalmazza az élelmiszeripar és a mezőgazdaság, továbbá az ipar, a kereskedelem és a logisztika számára. Megerősített, hosszú élettartamú rekeszeket kínálunk. Mérettől függően teherebírásuk nagy, minőségük kiváló. Mezőgazdasági idénymunkák alatt felhasználásuk rendkívül hasznos. Zöldség és gyümölcs tárolására a megfelelően kialakított szelőztetés miatt a legjobb tároló és szállító eszközök az M család rekesz típusai. 

  • Általános célú műanyag ládák és rekeszek
  • Élelmiszeripari műanyag ládák és rekeszek
  • ESD műanyag ládák és rekeszek

A csomagolási célú anyagok legdinamikusabban fejlődő csoportját a műanyagok alkotják. Felhasználásuk a gazdaságilag fejlett országokban folyamatos növekedést mutat, az összes csomagolószer értékarányában mindenütt meghaladja a 30%-ot. A csomagolószerek piacán megfigyelhető előretörésük elsősorban az üveg, és kisebb mértékben a fém csomagolások háttérbe szorításával egyidejű. A tendencia megfigyelhető a hazai csomagolószer-felhasználásban is: a műanyag csomagolószerek értékben 65%-os, míg mennyiségben mérve 71%-os növekedést értek el az elmúlt tíz év során. Magyarországon az egy főre eső felhasználás körülbelül 17 kg évente.

A műanyagok mesterséges úton előállított, vagy átalakított óriásmolekulájú anyagok, szerves polimerek. Jelen vannak életünk szinte minden fontos területén a háztartásokban, a járművekben, az egészségügyben, az elektronikában, az űrkutatásban stb. A feldolgozási technológiájuk alapján a műanyagokat alapvetően két fő csoportra lehet osztani (bár vannak ma már átmenetet képező műanyagok): a hőre keményedő (thermoset), a hőre lágyuló (thermoplastics), illetve a rugalmas műanyagokra.

Kapcsolódó termékek

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Hogyan óvjuk környezetünket?

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva