Termékek - Légpárnás fólia tasakok

Saját gyártású légpárnás fólia tasakok széles méretválasztékban és kivitelekben. Antisztatikus, ragasztócsíkkal lezárható, PE jellel ellátot vagy akár egyedi feliratozott, lógozott tasakok kiváló minőségű többrétegű légpárnás fóliából. Automata gyártó sorainkon több mint 30 000 tasakot is le tudunk gyártani egy ,űszak alatt mérettől függően.

ESD ELLENI CSOMAGOLÁS, MELYNEK VÉDEKEZŐ FUNKCIÓJA KÉTIRÁNYÚ

A terméket a sztatikus sérülések ellen védőcsomagolással kell ellátni. A csomagolás alapvető feladata itt a mechanikai védelmen túl az is, hogy árnyékoljon. Például vezetőképes (conductive, melyet általában fekete vagy kék szín jelöl) csomagolásban (hullámpapír lemezdoboz vagy „shielding-bag” védőtasak) a belső térben elhelyezett termék a sztatikus kisülésektől védett. Az elektronikai termékekhez gyártott alkatrészek csomagolóanyagaival szemben támasztott alapvető követelmény, hogy nem generálhatnak kisüléseket. Például a csomagolásokban a rázkódás csillapítására alkalmazott habidomok vagy porvédő (rózsaszín, úgynevezett pink-poly) tasakok nem generálnak töltést a kicsomagolás során. 

A terméket a sztatikus sérülések ellen védőcsomagolással kell ellátni. A csomagolás alapvető feladata itt a mechanikai védelmen túl az is, hogy árnyékoljon. Például vezetőképes (conductive, melyet általában fekete vagy kék szín jelöl) csomagolásban (hullámpapír lemezdoboz vagy „shielding-bag” védőtasak) a belső térben elhelyezett termék a sztatikus kisülésektől védett. Az elektronikai termékekhez gyártott alkatrészek csomagolóanyagaival szemben támasztott alapvető követelmény, hogy nem generálhatnak kisüléseket. Például a csomagolásokban a rázkódás csillapítására alkalmazott habidomok vagy porvédő (rózsaszín, úgynevezett pink-poly) tasakok nem generálnak töltést a kicsomagolás során. 

Kapcsolódó termékek

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Hogyan óvjuk környezetünket?

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva