Termékek - Légpárnás fólia tekercs

Légpárnás fólia tekercses értékesítése standard és egyedi méretekben.  Antisztatikus, nyomtatott, akár egyedi lógóval ellátott légpárnás tekercsek. Vállaljuk a grafikai munka teljes kivitelezését is. Légpárnás tekercsek ESD kivitelben is. Garantáltan megóvják termékeit az elektromos kisülésektől. Nagykereskedelmi mennyiségek rövid határidővel.

A légpárnás fóliát kissűrűségű polietilén fóliából vákuumformázással és az azt követő kasírozással állítják elő.A légpárnás fólia két vagy három rétegből áll, melyen szabályos rendben henger alakú cellák sorakoznak, az alapfóliára kasírozott zárófóliából, valamint a háromrétegű légpárnás fólia esetén a vákuumformázott alapfólia másik oldalára kasírozott védőfóliából. A kasírozott védőfólia lehet metalizált fólia is, amely esetében hőszigetelésre és hőtükrözésre alkalmas terméket kapunk. 

A légpárnás fólia tulajdonságai:


A többi párnázó anyaggal szemben a légpárnás fóliának számos előnye van: fiziológiailag ártalmatlan, vegyszerekkel szemben ellenálló, hőmérséklet változásra nem érzékeny 
(-40 °C - +60 °C), igen jó párnázó hatású, jó hőszigetelő, hajlékony, jól hegeszthető, tehát konfekcionálható, páraáteresztő és légáteresztő képessége minimális, ismételten felhasználható, natúr, színes, UV stabilizált és antisztatikus kivitelben is gyártható, teljes egészében újrahasznosítható. 
A légpárnás fólia felhasználási területei:


A termék legfontosabb felhasználási területe a csomagolóipar. A faiparban kárpitozott ülőgarnitúrák, bútorelemek, épület-faszerkezetek és nyílászárók csomagolására használják. Üveg- és porcelániparban a törékeny árukpárnázó burkolatának kialakítására valamint bélelő anyagként alkalmazzák. Gépipari termékeknél nehéz,nagy terjedelmű gépek, gépegységek részeinek burkolására,nyomásmentesítésére, csomagolására használják. Elektrotechnikai cikkek (TV, világítótestek, elektromos mérők, villamos gyógyászati készülékek, stb.) csomagolására is felhasználják. A finommechanikai, optikai termékek (órák, optikai testek, fotófelszerelések) védő csomagolásaként is kiváló. Jó hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően háromrétegű UV stabilizált kivitelben terjed a felhasználása a kertészetben is. Üvegházak, fóliás létesítmények függőleges külső és belső felületére rögzítve csökkenti a kritikus éjszakai és téli időszakban a belső légtér lehűlését.

Kapcsolódó termékek

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Hogyan óvjuk környezetünket?

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva