Termékek - Légpárnás,- habfólia

A kissűrűségű polietilén fóliából vákuumozással hengeres cellákat alakítanak ki, majd a nyitott oldalát lezárják egy újabb réteg fóliával, vagy mindkét oldalát lezárják, így védve a légbuborékok biztonságát. Ezzel az eljárással egy erősebb csomagoló anyag keletkezik. 


A harmadik réteg igény szerint más anyagból (pl. HDPE fólia, nátronpapír, habfólia, alufólia) is felkasírozható. Természetesen a légbuborékok nagysága is változtatható. Többrétegű szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas sérülékeny termékek megóvására. Natúr és színes változatai mellett, kapható antisztatikus változatban is, elektronikai termékekhez. 
Hegesztéssel és ragasztással is kiválóan zárható.

LÉGPÁRNÁS FÓLIA

A légpárnás fóliát kissűrűségű polietilén fóliából vákuumformázással és az azt követő kasírozással állítják elő.A légpárnás fólia két vagy három rétegből áll, melyen szabályos rendben henger alakú cellák sorakoznak, az alapfóliára kasírozott zárófóliából, valamint a háromrétegű légpárnás fólia esetén a vákuumformázott alapfólia másik oldalára kasírozott védőfóliából. A kasírozott védőfólia lehet metalizált fólia is, amely esetében hőszigetelésre és hőtükrözésre alkalmas terméket kapunk. 

A légpárnás fólia tulajdonságai:


A többi párnázó anyaggal szemben a légpárnás fóliának számos előnye van: fiziológiailag ártalmatlan, vegyszerekkel szemben ellenálló, hőmérséklet változásra nem érzékeny
(-40 °C - +60 °C), igen jó párnázó hatású, jó hőszigetelő, hajlékony, jól hegeszthető, tehát konfekcionálható, páraáteresztő és légáteresztő képessége minimális, ismételten felhasználható, natúr, színes, UV stabilizált és antisztatikus kivitelben is gyártható, teljes egészében újrahasznosítható.
A légpárnás fólia felhasználási területei:


A termék legfontosabb felhasználási területe a csomagolóipar. A faiparban kárpitozott ülőgarnitúrák, bútorelemek, épület-faszerkezetek és nyílászárók csomagolására használják. Üveg- és porcelániparban a törékeny árukpárnázó burkolatának kialakítására valamint bélelő anyagként alkalmazzák. Gépipari termékeknél nehéz,nagy terjedelmű gépek, gépegységek részeinek burkolására,nyomásmentesítésére, csomagolására használják. Elektrotechnikai cikkek (TV, világítótestek, elektromos mérők, villamos gyógyászati készülékek, stb.) csomagolására is felhasználják. A finommechanikai, optikai termékek (órák, optikai testek, fotófelszerelések) védő csomagolásaként is kiváló. Jó hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően háromrétegű UV stabilizált kivitelben terjed a felhasználása a kertészetben is. Üvegházak, fóliás létesítmények függőleges külső és belső felületére rögzítve csökkenti a kritikus éjszakai és téli időszakban a belső légtér lehűlését.

 

HABFÓLIA

Kényes áruk gyors és megbízható csomagolására alkalmas. Hajlékonysága miatt könnyen idomul a termék formájához, rugalmassága pedig megvédi a becsomagolt árut a külső hatásoktól. Egyedi igény szerint készítünk méretre tasakokat és fólialapokat is. Elektronikai cégek is előszeretettel használják, mivel antisztatikus változata is kapható.

Kényes áruk gyors és megbízható csomagolására alkalmas. Hajlékonysága miatt könnyen idomul a termék formájához, rugalmassága pedig megvédi a becsomagolt árut a külső hatásoktól.
Anyaga: 0,5; 0,8; 1; 1,5; 2; 3 mm vastagságú kasírozás nélküli habosított, zárt cellás polietilén lemez.
Alkalmazási területe: különböző méretű lapok, szalagok, tasakok készítése, mely kiváló csomagolóanyag elektronikai cikkek, autóipari alkatrészek, háztartási cikkek, üveg-, porcellán, mezőgazdasági termékek számára.

Jellemzői:

  • könnyen kezelhető, feldolgozható
  • CFC és HCFC mentes
  • 100%-ban visszaforgatható
  • toxikus anyagot nem tartalmaz
  • kérésre antisztatikus adalékkal is készülhet

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Hogyan óvjuk környezetünket?

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva