Termékek - Fólia termékek

Napjaink legpraktikusabb csomagolóanyaga a műanyag fólia, mivel a csomagolni kívánt termékek formájához a legjobban igazodik.

Állandó készletünkben többféle fólia is szerepel: 


Agrofólia
Takaró fólia
PE tömlő és sík fólia
Háztartási fóliák

Mezőgazdasági és csomagolási célokra alkalmazott fóliák

A műanyagok igen nagy hányadát különféle alkalmazási területekre szánt fóliákká dolgozzák fel. A korszerű mezőgazdaság ma már nem nélkülözheti azokat a fóliákat, amelyek révén részben vagy egészben függetlenítheti magát a természetes klimatikus viszonyoktól, és biztonságossá teheti az élelmiszerek termelését akár a megszokott érési vagy tenyészidőn kívül is. A nagyvárosok lakosságát sem lehetne élelmiszerrel vagy más áruval ellátni megfelelően szervezett és gépesített szállítórendszer nélkül, amelynek egyik alapeleme a raklapos szállítás. A raklapokra felhalmozott árut fóliával fogják egységbe és védik meg a ledőléstől. Bizonyos célokra – kis mennyiségben – különleges fóliákat alkalmaznak. A következőkben a fóliák felhasználásának ezt a három területét mutatjuk be részletesebben.

Mezőgazdasági fóliák és szövetek

Talajtakaró fóliák

Annak érdekében, hogy a gyümölcsök, a zöldségek vagy a virágok már tavasszal eljuthassanak a vásárlókhoz, a zöldség- és gyümölcstermesztők igen korán érdeklődni kezdtek az olyan technológiák (főleg a műanyag fóliák és mezőgazdasági szövetek alkalmazása) iránt, amelyekkel fokozható termé- keik korai érési folyamata. Napjainkban a vékony vagy a vastagabb szőtt ill. nem szőtt fóliák lehetővé teszik a növekedési folyamat felgyorsítását és a termelési folyamat szabályozását, valamint védelmet nyújtanak a kártevők, a rossz időjárás és az UV sugárzás ellen is. Ezek a többcélú anyagok a jövőben egyre inkább biodegradálhatókká válnak.

 

 

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Hogyan óvjuk környezetünket?

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva