Környezetvédelem

Az  ipari,  kereskedelmi  és  mindennapi  élet  számos  területén  jelentkeznek  csomagolással   kapcsolatos nehézségek, melyekkel a gyártók,  forgalmazók, valamint a vásárlók naponta szembesülnek.  Ilyenek  a  környezetvédelmi termékdíj eltérő nagyságú tételei, a csomagolóanyagok  árának  követhetetlen  ingadozása,  a  túlkínálat nyújtotta választási kényszer, melynek során, ha egy csomagoló eszköz  nem  válik  be  a kívánalmak szerint, azt gazdasági megfontolások és az összetett kiválasztási folyamat időigényessége miatt nem cserélik le. A másik hangsúlyos probléma a már elhasznált csomagolóanyagok selejtezése, eldobása. Ezektől a már használaton kívüli anyagoktól nem lehet csak úgy megszabadulni, egyre egyértelműbb jogszabályok vonatkoznak a kezelésükre. E technológia a felsorolt pontokat figyelembe véve kínál gazdaságos és egyszerű megoldást a csomagolás problematikájára.

Az  alapötlettől  a  tömeggyártásig  a  munkafolyamat  minden állomása környezetbarát. Az eljárás során 100%-ban újrahasznosított, idegenanyag  mentes  hulladékpapír  és  víz  hozzáadásával előállított papírpép megformázásával gyártjuk termékeinket. A termékek semmilyen egyéb segédanyagot nem tartalmaznak, tehát a késztermék teljes mértékben lebomlik vagy visszaforgatható.

Tapasztalatok alapján a papírpépből készült elemek szinte minden formájú, anyagösszetételű, méretű, súlyú, értékű termék becsomagolására alkalmasak, ugyanúgy megvédik azokat, mint más típusú anyagok. Az általunk előállított elemek lehetnek akár önálló, akár rendszerek részei is. A formaszerszám elkészítését a csomagolások gyártását, magasan képzett és az iparágban többéves tapasztalatot szerzett szakemberek végzik, irányítják. Az ipari, kereskedelmi és mindennapi élet számos területén jelentkeznek csomagolással kapcsolatos nehézségek, melyekkel a gyártók, forgalmazók, valamint a vásárlók naponta szembesülnek. Ilyenek a környezetvédelmi termékdíj eltérő nagyságú tételei, a csomagolóanyagok árának követhetetlen ingadozása, a túlkínálat nyújtotta választási kényszer, melynek során, ha egy csomagoló eszköz nem válik be a kívánalmak szerint, azt gazdasági megfontolások és az összetett kiválasztási folyamat időigényessége miatt nem cserélik le. A másik hangsúlyos probléma a már elhasznált csomagolóanyagok selejtezése, eldobása. Ezektől a már használaton kívüli anyagoktól nem lehet csak úgy megszabadulni, egyre egyértelműbb jogszabályok vonatkoznak a kezelésükre. E technológia a felsorolt pontokat figyelembe véve kínál gazdaságos és egyszerű megoldást a csomagolás problematikájára.

 

 

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Hogyan óvjuk környezetünket?

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva