Termékek - Csomagoló ragasztószalag

A tesa ragasztási rendszerének eredetileg a természetes gumin alapultak. A ragasztóanyagok több mint 100 éves kutatásának és fejlesztésének köszönhetően különböző módszereket fejlesztettek ki az eltérő igényeknek megfelelően. Nagy előrelépés volt az öregedésnek jobban ellenálló akril ragasztóanygaok használata, melyeket a feladatnak megfelelően tisztítottak vagy módosítottak (pl. összekeverték gyantával). A legtöbb tesa gumi és akril ragasztóanyag szerves oldószer segítségével kerül a hordozóra, míg néhány akril ragasztóanyag diszperziós módszerrel kerül felhordásra.

ezen a rendszeren felül kifejlesztettük szintetikus gumi ragasztóanyagokat, melyek a legtöbb esetben úgynevezett hot-melt kenési eljárással kerülnek felhordásra. Ez az eljárás oldószer nélküli folyamat. 

 

É + 36 30 530 8940 4KERESKEDELMI MENNYISÉGŰ RENDELÉS ESETÉN KÉRJE EGYEDI AJÁNLATAINKAT

 

A csomagoló ragasztószalagokról

Mióta könnyebb lett az internetes áruházakba visszaküldeni a termékeket, az ilyen irányú csomagforgalom is jelentősen megnőtt. Ez azt jelenti, hogy a háztartások sokkal gyakrabban adnak fel csomagot és ehhez megfelelő csomagolószalagra van szükségük. Itt jövünk mi a képbe. Szakértők vagyunk a csúcsminőségű ragasztási megoldásokban, mint például a PVC vagy PP csomagolószalagok, a víztiszta és papíralapú csomagolószalagok: minden feladathoz a megfelelő szalagot.

Csomagok biztonságos és esztétikus lezárása

További tudnivalók a fogyasztói termékeinkrőlCsomagolószalagjaink legfontosabb jellemzője nyilvánvalóan a tapadóerejük. A kiemelkedő tesa ragasztástechnikának köszönhetően megbízhatóan és biztonságosan zárhatja le csomagjait. A tapadási teljesítmény mellett az esztétikus megjelenés is fontos számunkra. Ezért kínáljuk csomagolószalagjainkat több változatban. Végül is nem árt, ha a címzett örömmel veszi kézbe a szép kinézetű csomagot. Végezetül pedig gondot fordítunk a könnyű használatra, hogy minden ragasztószalagot problémamentesen használhasson.

 A kartonzáró szalagot még könnyebb használni a csomagolószalag-adagolóval

Csomagolószalagjainkkal gyorsan, biztonságosan és kényelmesen küldheti csomagjait. Ha gyakran küld csomagot, meg kell fontolnia a csomagolószalag adagoló vásárlását is, mert ez még inkább leegyszerűsíti a csomagolást. Természetesen a csomagolószalag a tökéletes választás akkor is, amikor költözésnél kell dobozokat lezárni.

Kapcsolódó termékek

Online katalógusok
Ajánlatkérés

Termékek

Légpárnás,- habfólia
Egyedi igény szerint készítünk méretre tasakokat és fólialapokat is...
Fóliák
Agrofóliák, takarófóliák, PE tömlők, háztartási és élelmiszer csomagoló fóliák...
Sztreccsfóliák
Kézi sztreccsfólia, Mini sztreccsfólia, Gépi sztreccsfólia...
Zsugorfóliák
Zsugorfóliák, zsugorsapkák, polietilén, poliefilén és PVC fóliák...
Műanyag tasakok, táskák, zsákok
HDPE, LDPE tasakok (ESD), lapravágott, tépős rollos, ADR zsákok...
Ragasztószalagok
Polipropilén: könnyű és közepesen súlyos dobozokhoz, PVC: nehéz...
Papíráruk
Hullámpapírok, karton dobozok, pizzás dobozok, csomagoló papírok...
Műanyag-, és egyéb áruk
Raklapok, rekeszek, ládák, hordók, dézsák tároló boxok, vödrök, kannák...
Pántszalagok, kötözők
Polipropilén, PET szalagok, Textil szalagok, Acél szalagok...

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Használt csomagolóanyag visszavásárlás

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: Karma Interactive
Minden jog fenntartva